ELABORAREA PLANULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT PENTRU ROSPA0009 BEȘTEPE-MAHMUDIA ȘI REZERVAȚIA NATURALĂ DEALURILE BEȘTEPE.

COD PROIECT: SMIS-CSNR 43299

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională

Geoportal Bestepe

In cadrul activitatii A1/Subactivitatea A1.4. a fost realizat GeoPortal Bestepe, un portal de date spatiale realizat in cadrul proiectului "Elaborarea planului de management integrat pentru ROSPA0009 Bestepe-Mahmudia si rezervatia naturala Dealurile Bestepe".

Pentru a permite diseminarea rezultatelor proiectului în cadrul unei aplicaţii web de cartografiere, respectiv în geoportal, hărţile realizate in cadrul proiectului au fost publicate ca servicii web pe serverul GIS. Serviciile web de hartă vor putea fi distribuite în diferite aplicaţii web, vor face vizibile resursele cartografiate, în aplicaţii geoportal sau în diferite alte aplicatii ce vor integra functionalităţi GIS, fără a fi necesara dezvoltarea acestor funcţionalităţi sau stocarea şi administrarea datelor GIS la nivel local. În acest sens, resursele proiectului pot fi descoperite şi căutate în baza metadatelor din geoportal-ul (http://bio.geoportal-mediu.ro/geoportalbestepe/catalog/main/home.page).

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romăniei.