ELABORAREA PLANULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT PENTRU ROSPA0009 BEȘTEPE-MAHMUDIA ȘI REZERVAȚIA NATURALĂ DEALURILE BEȘTEPE.

COD PROIECT: SMIS-CSNR 43299

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională

Anunt public

ANUNT PUBLIC

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea in calitate de custode al ariilor protejate ROSPA0009 Beştepe-Mahmudia şi rezervaţia naturală Dealurile Beştepe cu sediul în mun Tulcea , str. 14 Noiembrie , nr 5 - prin Unitatea de Implementare a Proiectului  titular al Planului de management integrat pentru ariile protejate ROSPA0009 Beştepe-Mahmudia şi rezervaţia naturală Dealurile Beştepe cu amplasamentul situate pe teritoriul administrativ al următoarelor localităţi: Nufăru  , Beştepe  şi   Mahmudia , Tulcea si Valea  Nucarilor anunta publicul interesat  asupra depunerii primei versiuni a planului  in vederea obtinerii avizului de mediu pentru planul mai sus mentionat.

Publicul interesat poate consulta propunerea de plan  la sediul APM Tulcea din strada 14 Noiembrie nr. 5 telefon 0240510622, fax 0240510621, de luni pana joi intre orele 08.00 – 16.30 si vineri intre orele 09.00-14.00 si pe pagina de internet a proiectului http://www.apmtl.ro/comunicare/evenimente

Comentariile si sugestiiile publicului se vor primi in scris la APM in termen de 15 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Consulta Planul aici

Vizualizeaza Hartile aici. 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romăniei.