ELABORAREA PLANULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT PENTRU ROSPA0009 BEȘTEPE-MAHMUDIA ȘI REZERVAȚIA NATURALĂ DEALURILE BEȘTEPE.

COD PROIECT: SMIS-CSNR 43299

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională

Planul de Management al RO SPA009 Bestepe-Mahmudia si Rezervatia naturala Dealurile Bestepe

ANUNT PUBLIC

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea in calitate de custode al ariilor protejate ROSPA0009 Beştepe-Mahmudia şi rezervaţia naturală Dealurile Beştepe cu sediul în mun Tulcea , str. 14 Noiembrie , nr 5 - prin Unitatea de Implementare a Proiectului  titular al Planului de management integrat pentru ariile protejate ROSPA0009 Beştepe-Mahmudia şi rezervaţia naturală Dealurile Beştepe cu amplasamentul situat pe teritoriul administrativ al următoarelor localităţi: Nufăru  , Beştepe  şi   Mahmudia , Tulcea si Valea  Nucarilor anunta publicul interesat  asupra depunerii primei versiuni a planului  in vederea obtinerii avizului de mediu pentru planul mai sus mentionat.

Publicul interesat poate consulta propunerea de plan  la sediul APM Tulcea din strada 14 Noiembrie nr. 5 telefon 0240510622, fax 0240510621, de luni pana joi intre orele 08.00 – 16.30 si vineri intre orele 09.00-14.00 si pe pagina de internet a proiectului http://www.apmtl.ro/comunicare/evenimente

Comentariile si sugestiiile publicului se vor primi in scris la APM Tulcea in termen de 18 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

 

Citeste Planul aici

 

Vizualizeaza Hartile aici .

Pentru informații detaliate despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romăniei.